tampi

Pizzára, gyrosra, labdára, játszóházra, ha úgy vagy vele, küldhetsz pénzt. Plaza Real Kulturális Alapítvány 11100104-18189797-36000001

Linkblog

2012.09.11. 21:04 Tóth Lajos     " - El kellett volna vinned magaddal, Bessie - mondta Jeeter."
                                                      Erskine Caldwell: Tobacco Road

                                   

 


balaton 001kicsi.jpg 

                                                  A balatoni nyár

 Az első nap fulcsa volt mert még nem tudtam hogy mit csináljak és nekem az volt a legjobb hogy fürödtem csajoztam és egyénként ngyon jo volt mert hatig lehetet lent leni és szerintem ezt mindenkinek javaslom és voltunk keszelyen és ott is jo volt és máskor is mennék és szerintem mindenki pihenné magátt ott és ém szerintem jo leszott mindenkinek itdam sört, bort, pájinkátt és sokan voltunk mert szerintem menyibe került ott minden drágság volt és sok vottak lányok Az egészben csak egy tetcet és az Stela volt az egész közőtt játszottam vele sokat beszéltünk meg mostig beszélünk és csak anyit tudok momdani hogyha valaki tetcik akor menjetek oda és mondjátok meg.


2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Fénnyel teli esernyő 2012.09.13. 19:33:44

ó. hát nagyon elkaptam, meg tiszta Balaton feeling, meg minden.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu